HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. | 1118 Budapest, Villányi út 97. | Telefon: +36 1 365 1660; +36 1 381 0765 | E-mail: info@hyd.hu
      
Kosár: 0 tétel tétel van a kosárban Összesen: +Szállítási költség:

Viszonteladóink

A Preventa termékeket szaküzletünkön kívül megtalálja országszerte viszonteladóink és kereskedelmi parnereink üzleteiben és bolthálózataiban.                                                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 
            
A Bellis Egészségtár piacvezető a magyarországi fitotéka nagykereskedések között. Stratégiájának alapköve a fitotéka termékek ismertségének és elismertségének növelése, elsősorban a gyógyszerészek, és segítségükkel a társadalom körében.
           
           
A PHOENIX Pharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. gyógyszer-nagykereskedő, csaknem valamennyi gyógyszertárnak és magánpatikának szállít Preventa termékeket.
 
A Hungaropharma Zrt. magyar tulajdonban lévő, a magas szintű gyógyszerellátás iránt elkötelezett, piacvezető gyógyszer-nagykereskedő.
           
           
           
           
A HerbaHáz bio-, reformélelmiszerek és gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó cég. A Preventa termékeket országosan szállítja bioboltoknak.
                     
           
           
           
A RANGERS V&V Gyógytermék Kereskedelmi Kft. 1991 óta foglalkozik gyógynövények és gyógyhatású készítmények kis-és nagykereskedelmével.
           
           
A MediLine bio-, reformélelmiszerek és gyógytermékek kereskedelmével foglalkozó cég. A Preventa termékeket országosan szállítja a fent említett üzletekbe. 
   

A Bio Egészség Kft. korszerű webáruházában és 4 budapesti üzletében várja megrendelőit, vásárlóit.
 
           
            
A Bijó Kft. bio-, reformélelmiszerek és gyógytermékek kereskedelmével foglalkozik. A Preventa termékeket országosan szállítja bioboltoknak.
              
            
A Varga Reformház Kft 1990 óta foglalkozik gyógytermék, gyógynövény, bio és reformélelmiszer kereskedelemmel, több mint 10.000 féle terméket forgalmaz
 
A Max-Immun Kft.-t Varga Gábor alapította 2004-ben. A cég természetes étrendkiegészítők forgalmazásával foglalkozik, tevékenysége kiterjed a prevencióra és az egészségfejlesztés területére is.
 
Hagyjon üzenetet!