HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. | 1118 Budapest, Villányi út 97. | Telefon: +36 1 365 1660; +36 1 381 0765 | E-mail: info@hyd.hu
      
Kosár: 0 tétel tétel van a kosárban Összesen: +Szállítási költség:
Vissza a hírekhez
Termékfejlesztési hírek
2016.07.12
Az elmúlt hónapokban korszerűsítettük a Preventa termékek gyártástechnológiáját, mely a hozzáadott ásványvíz tulajdonságait is érinti.
Termékfejlesztési hírek
Ahogy a grafikailag is megújult címkén észrevehették, a Preventa termékek palackozása 2016 tavaszától új gyártóhelyen történik. Az üzem a legkorszerűbb műszaki felszereltséggel, és kiválóan képzett, tapasztalt szakembergárdával gondoskodik termékeink kifogástalan minőségéről.

További változás, hogy az alacsony deutériumtartalmú alapanyagot új vízbázisból származó hozzáadott ásványvízzel egészítjük ki, és keverjük a kívánt deutérium-koncentrációnak megfelelő arányban. A Preventa termékek jelenleg használt hozzáadott ásványvize a jégkorszakot követő glaciális visszahúzódás során, a pleisztocén korban képződött. Ideális kémiai összetevőinek köszönhetően minden korosztály számára fogyasztható, mennyiségi és időszaki korlátozás nélkül. Enyhe lúgossága (pH 7.45) a talajszerkezet optimális hidrogénkarbonát értékének köszönhető. Az ásványvíz magnézium-kalcium ionaránya rendkívül kedvező, amelynek élettani szempontból szintén fontos szerepe van.

Reméljük, hogy deutériumcsökkentésben világelső Preventa termékeink minősége továbbra is megfelel a legmagasabb elvárásoknak, kiérdemli fogyasztóink bizalmát! 
Hagyjon üzenetet!