HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. | 1118 Budapest, Villányi út 97. | Telefon: +36 1 365 1660; +36 1 381 0765 | E-mail: info@hyd.hu
      
Kosár: 0 tétel tétel van a kosárban Összesen: +Szállítási költség:
Vissza a hírekhez
Elindult a Nézőpontváltó rákellenes színházi staféta
2016.05.10
Országos színházi és egészségfejlesztési program indult útjára 2016 májusától Nézőpontváltó rákellenes színházi staféta® elnevezéssel a Pesti Magyar Színház és a Magyar Rákellenes Charta szervezeteinek stratégiai partnerségével.
Elindult a Nézőpontváltó rákellenes színházi staféta
Az onkológia különböző területén dolgozó szakemberek közreműködésével és színházak csatlakozásával vált országos méretű kezdeményezéssé, és a 2016/2017-es évadtól megvalósuló komplex programmá az Emberi Erőforrás Minisztériumának az egészségügyért és a kultúráért felelős államtitkárságának közös fővédnökségével. A Nézőpontváltó® program célja egyrészt a figyelemfelhívás az egészségtudatos életvezetésre, és a rákszűréseken való részvétel fontosságára, másrészt több irányú edukációs tevékenység a XXI. század kínálta digitális csatornákon használható eszközök igénybevételével.

Nézőpontváltó® egészségnagykövetek: Kern András és Gáspár Kata színművészek, és Eliza Bliss mélyhegedű művész. A programhoz csatlakozottak közül minden évben más színház lesz a házigazdája az október első vasárnapján tartott figyelemfelhívásnak. Kern András sorsolás útján 2016-ra a Szegedi Nemzeti Színháznak adta át a stafétát.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Preventa is jelen lehetett az eseményen, támogathattuk a kezdeményezést!
További képek:
Hagyjon üzenetet!